Sveriges kanske sämsta ultraljudsbilder?

Vi betalade lite extra under ultraljudet idag för att även få bilderna till mobilen. Nu visade det sig att vi istället fick en länk till en sida på nätet där vi kan ladda ner bilderna på våra underverk (och ”enkelt dela med dig av bilder till familj och vänner via E-post, eller direkt på Facebook och Twitter om du vill att de skall bli publika”.)

Nu har jag varit inne och kollat och … nja, jag är inte så imponerad.

Jag fattar att detta är futtigt, kanske till och med larvigt, i sammanhanget: det här att jag är pjutt på att vi fått dåliga bilder. Det viktiga är/var ju att allt gick bra och att allt såg bra ut. Men man har ändå tankar på att man ska få med sig bilder hem som man ska kunna visa upp för vänner och familj.

Jag kan tänka mig att de här bilderna, den här upplevelsen, så småningom kommer att kunna sorteras in under kategorin ”sånt vi skrattar åt”. Men just not so much. Eller jo: jag skrattar högt åt dessa farsartade bilder. Det är banne mig som att Basil Fawlty tagit extraknäck som ultraljudsfotograf.

Ta en titt själva. Skulle ni vara nöjda?

Jag har mailat Mama Mia och ställt samma fråga: skulle ni ha varit nöjda om ni fick med er de här bilderna från ert ultraljud? Ska bli mycket spännande att höra vad de säger.

You may also like

7 comments

  1. Ja, jag vill ju inte vara sån, men det ser ut som suddiga fossiler förutom den sista som ser ut som en ondskefull Homer Simpson. Jag hoppas att Mama Mia har vett att svara något begåvat.

    1. I den första bilden ser jag en apa på höger sida. Ganska gullig, men inte är det ettan inte. Aaah, nu fattar jag! Dom är Rorschachtester!

  2. Mina ultraljudsbilder var inte tydligare eller bättre. Var också lite besviken men tänkte att det var Elmer som var svårfångad för kameran. Himla kul att du har två ungar i magen!

    1. Det är väldigt roligt! Men jisses vad magen växer fort. Det är tungt som fasen redan nu – och jag har hälften kvar!
      Visst blir man besviken, och jag tänker att de måste få veta det. Under ultraljudet fanns det bra många fler bättre vinklar osv då hon hade kunnat ta bild. Vi får se vad de säger.

  3. Vi fick vära bilder skickade till mobilen också. Förutom att när vi går in på länken oh ska ladda ner dom så får vi inte ens hela bilder. En tredjedel av bilderna fattas och vi får inte direkt nya heller. Inte ens att öppna länken via datorn hjälper. Och våran pojk ser ut som en blob bara så är väldigt missnöjd för vi fick inte ens se om han hade näsa eller skallben dom kolla hjärnan och gomspalt dock.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.