Trots att min blogg handlar om att spara pengar så finns det ju så mycket som ändå är värt att lägga pengar på. Något jag inte nämnde förut bland våra utgifter var vår hund. Att ha hund innebär faktiskt en hel del utgifter i form av foder, försäkring och så vidare. Men vad vore livet om man skulle skära ner på precis ALLTING som innebar en utgift? Vår hund ger oss otroligt mycket livskvalitet genom att vi har en fantastisk extra familjemedlem som sprider glädje och får oss att spendera tid ute i den friska luften dagligen.

Hundkompis

Däremot lönar det sig att jämföra de kostnader som är kopplade till hunden och hundägandet precis som du kan göra med alla andra kostnader! Vi köper till exempel hundfodret via internet vilket är betydligt billigare och då får vi det dessutom levererat direkt hem till oss.

Försöker också att köpa saker av god kvalitet som håller länge och passar för just vårt användningsbehov. För att göra det lusläser jag ofta recensioner och jämför priser innan jag bestämmer mig för vad jag ska köpa. Har hittat en smidig sida som heter https://alltforhunden.nu där det finns tips på bra produkter samt jämförelser mellan dem vilket gör att man slipper söka runt själv på flera olika sidor.

Att lägga lite extra tid på research gör att du har större chans att välja rätt produkt men lönar sig också i plånboken eftersom att priserna kan skilja sig en hel del åt mellan de olika nätbutikerna. Ett tips är att även kolla upp fraktkostnaden, många gånger kan gratis frakt vara det som gör att en sida är billigare än en annan att beställa från!