Sommaren 2017 i Italien

Jamen nu när jag är igång med något slags bloggryck så vill jag passa på och visa hur vår Italienresa kommer att bli. Utan er så hade vi kanske aldrig åkt så TACK för peppen. För kommer ni ihåg änglsobertan som var ute och luftade sig tidigare i år? Nu (eller sedan ett tag) är biljetter och boenden bokade, och så här ser pilen ut. Jag är så uppspänd!

Vi börjar med att åka till en camping.

Där kommer vi att bo i en pinjeskog …

… vid havet. Ih!

Efter det åker vi upp och in i Toscana. Först ska vi bo i ett gammalt kloster.

Med en så här trevlig pool.

Och en sån här trevlig frukostmatsal. JAG DÖR. ORKAR INTE. etc.

Rummet ser ut så här.

Och så här! Hallå? Marry me!

Vi åker sedan vidare till det här lilla hotellet i Florens.

Med det här stora rummet! Här har vi kostat på oss OH JA!

Till sist avslutar vi vår semester i det här huset som vi har hyrt nere i Lazio någon timme utanför Rom.

Där kommer vi bland annat hänga i och vid den här poolen.

Jag vet inte om ni känner som jag. Men den här semestern har ju potential att bli den BÄSTA NÅGONSIN!
Jag älskar den i alla fall redan. Intensivt.

Spara

Spara

You may also like

15 comments

 1. Vilket fint hus ni har bokat. Ibland har jag lust att bara ungefär kopiera era semestrar och hyra precis samma hus. Alltid ljuvligt vackra hus i bergen, vid medelhavet och med en pool. Kanske att jag kan hitta ett liknande hus i södra Frankrike till nästa sommar :o) Nâr brukar du börja spana. Antar att det är bäst att leta länge i förväg?

  1. Gört! Bara gört! Kopiera hela vår semester! Om du tar den som vi gjorde förra året så kommer du till två finfina hus i södra Frankrike :)
   Jag brukar spana efter hus runt jul typ, i år tror jag att vi bokade i februari. Men det finns fina hus att hitta jämt typ! Men ju senare man bokar desto dyrare blir det. Kan det bli dyrare, verkar det som i alla fall.

 2. åh vad roligt! du får dela med dig av allt ni gör i Lazio sedan, där har vi ju vårt hus och vi behöver lite nya utflyktsmål:-)

  1. De få tips jag har lämnade jag när du frågade om tips tidigare. Men jag har hittat en trädgård som jag vill besöka, men har inte hunnit göra ännu, villa de este i tivoli. Och vi är också lite nyfikna på Bomarzo med sina konstiga stenfigurer.

 3. Vill så gärna liksom alla ovan bara kopiera dina planer eller låna hem dig till att ta över projektledningen för alla våra semestrar framöver. En sån stjärna du är!

 4. Wow vilken stjärna du är på att boka semester!! Vilka underbara ställen. Jag vill så få bloggresa (heter det så?) med er här i sommar.

  1. Grazie! Och si si, jag tänker att jag ska blogga på samma sätt som jag gjorde förra året. ÄLSKAR min semesterbloggning från förra året. Plus älskade att göra den så win-win-win, typ!

 5. Hej! Vad härligt ni kommer att ha det. Vi ska också till området och har två ombokade nätter kvar. Blev sugen på klostret, vad heter det?

  Cecilia

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.