Intensiva liv

Herregud vad jag har jobbat i det senaste. Hårt. Mycket. VÄLDIGT MYCKET.

Men så bra det blev! I onsdags hade vi vår presskonferens och jag gick runt som i ett saligt rus och kramade om alla som jag haft så mycket kontakt med under de senaste månaderna. Hemligheter som jag burit på sedan i januari var nu ute i det fria och vilken lättnad det var.

Jag är så stolt över den samling människor som vi samlat ihop till detta års sommarprat. Några av dom här namnen är såna som jag verkligen har brunnit för och jag kan knappt bärga mig för att få höra deras röster ljuda i sommarluften. Parallellt med arbetet med presskonferensen, att få ihop allt, alla avtal och presstexter och samtal med management och ångestridna värdar har jag också läst flera av sommarens manus. Och det kan jag säga er: att det är många MÅNGA starka historier som vi kommer att få ta del av under sommaren.

Jag har producerat Ann-Helén Laestadius program och det har varit en sånt oerhört nöje att arbeta med henne. Hon är fantastisk, kort och gott, fantastisk och hon har skrivit ett starkt, vemodigt, viktigt och URFINT manus. Hennes program sänds om prick två veckor och det pirrar i magen när jag tänker på det.

Nu har jag semester i lite drygt två veckor. Vi åker till Italien på tisdag och jag missar alltså premiären som är på midsommardagen: Rickard Söderbergs manus är också helt himla magiskt så missa inte det programmet. Åh.

Barnen har gått sin sista dag i förskolan idag och det här är alltså vår första sommarlovs/semesterkväll. Jag sitter vid datorn och gör något bara för mig för första gången på några veckor och barnen sitter i soffan och tittar på något på paddan. Utanför mitt fönster är det ovanligt tyst, tack vare att man gjort om våra kvarter till gågator nu under sommaren. Jag älskar det.

Solen som är på väg ner spelas i grannhusets fönster och nere i hummerfabriken (som barnen kallar vår lokala fiskaffär) arbetar killarna från Göteborg fortfarande. Jag och Greta var där nere tidigare i kväll och köpte pilgrimsmusslor. En passande middag för att fira starten på vår sommar tillsammans.

You may also like

5 comments

  1. Ska bli himla kul att lyssna på Sommar, är ju en av semesterns höjdpunkter och sån mysig tradition! Men kan man verkligen missa något som går på radio i dagens digitala samhälle? SR-appen funkar väl i Italien också, eller?

    1. Det har du ju visserligen helt rätt i, men jag tänker att mitt fokus möjligen kommer vara ett helt annat? Men lyssna i efterhand ska jag ju göra så klart. Alla dom här praten är som mina små fågelungar som jag vill ta hand om.

  2. Åh, sommar programmen! För mig som bor långt, långt från Sverige är detta en sån härlig koppling till ”hemma”! Extra bra nu när många poddar tar sommarlov…
    Och skönt att det lugnar ner sig lite nu, hoppas ni får en fantastisk ledighet! Och jag tycker fortfarande så mycket om att läsa här inne, bara så du vet!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.