En lista: 13 saker du ska göra i juni

13 saker i juni - 5
Alltså! Att ha en omröstning om vilken rubrik jag ska skriva om blev ju en succé! Tack snälla snälla ni som röstade och inte lämnade mig hängandes med min idé alldeles själv. Det här ska få bli en återkommande grej, var så säkra, för jag ÄLSKAR den här känslan av att ni är med, och att vi gör det här tillsammans. Paus för hjärtan i ögonen.

Så. Jag tänker att jag ska skriva ett inlägg utifrån dom tre rubriker som fick flest antal röster och här kommer ettan: 13 saker du ska göra i juni. Originalposten för det här inlägget var lite mer högflygande kan man säga. Och det är verkligen inte något fel med högt flygande planer: sikta mot stjärnorna så når du trädtopparna typ. Men jag ville göra en lista här som skulle kännas görbar. En tredjedel av juni har redan passerat HJÄLP! så nu gäller det att göra det bästa av resten av månaden.

Kanske kan vi se den här listan som en slags bucketlist för juni? Ta det inte för bokstavligt. Jag vill gärna tro att jag har högre och större ambitioner i livet än så här, men just nu, just idag, så känns det här som roliga och helt genomförbara saker att göra i juni. Och här kommer den, listan på:

13 saker du ska göra i juni

1. Prova en ny glassmak.
2. Gå barfota på grönt gräs.
3. Dricka något som du verkligen tycker om på en terrass.

13 saker i juni - 14. Laga en god middag, bjud in din familj eller en vän eller treat yo self, och ta på dig den där finaste klänningen/kostymen/stassen som annars bara hänger i garderoben och väntar på Det Där Tillfället (som aldrig tycks komma).
5. Leta rätt på en ros och insup doften från den.
6. Ta in täcket från sängen till soffan och titta på en film en kväll.

13 saker i juni - 3
7. Åka till en strandkant och doppa fötterna i vattnet.
8. Sträcka på dig så högt du når och säga aaaah! varje dag.
9. Äta en måltid på en filt. Utomhus eller inomhus spelar ingen roll.
10. Ringa ett samtal till den där personen som du tänkt att du ska ringa till så länge men inte kommit dig för att göra.

13 saker i juni - 211. Titta upp mot himlen en gång varje dag.
12. Äta en måltid på restaurang. Frukost, lunch eller middag. Valet är ditt. Sällskapet likaså.
13. Gå en tidig morgonpromenad/ta en tidig morgonjogg. Var med om att väcka staden, byn, samhället, skogen.

Så. Är ni med mig? I början på juli kommer en redovisning om jag lyckades genomföra det jag tänkt. Det tror jag nog. Listan känns ju just nu i alla fall helt genomförbar och helt tusen pepp. Jag känner mig alldeles uppspänd över den här braiga pilen, som Oggi skulle säga.

You may also like

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.